Pizza Fajita Wołowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać wołowiny Fajita Pizzan spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz chunky salsa, chili w proszku, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Fajita Pizza, Fajita Pizza, oraz Fajita Pizza z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Podczas gdy patelnia ogrzewa, połączyć chili w proszku i czosnek w proszku; posypać obie strony steku.
Dodaj stek na patelni; gotować 4 protokół z każdej strony.
Wyjąć stek z patelni; odstawić 5 minut. Pokroić stek po przekątnej ziarna na 1/4-calowe plastry.
Podczas stek stoi, ułóż paski papryki i cebulę na skorupce chleba. Ułóż paski steków na warzywach. Łyżka salsy do steka.
Piec w temperaturze 450 przez 8 minut; posypać serem.
Piec 5 dodatkowych minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!