Pizza El Paso

Pizza El Paso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Pizzana El Paso. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2848 kalorii, 151g białka, oraz 147 g tłuszczu każdy. Na 14,53 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz sos marinara, pizza crust, Poblano chiles, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Podobne przepisy to El Paso Pico de Gallo, Zupa Fasolowa El Paso, oraz Grillowane Paszteciki Z Indyka El Paso.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane i kruche, o 10 protokół. Doprawić mięso kminkiem, papryką chipotle, ancho chili w proszku i solą. Wymieszać w plasterkach pieprzu poblano i zielonej cebuli; gotować, aż soki wołowe karmelizować na wołowinę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PowderAncho Chili Powder
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielona WołowinaMielona Wołowina
PaprykaPapryka
KminekKminek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Trzymaj papierowy ręcznik szczypcami i użyj go, aby wytrzeć patelnię czystą z nadmiaru tłuszczu. Przechyl patelnię, aby uzyskać jak najwięcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Wlać sos marinara do mieszaniny mięsa i nadal gotować i mieszać, aż papryka paski są lekko miękkie, 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
PieprzPieprz
MięsoMięso
5
Ciasto z pizzy rozwałkować na duży prostokąt na posmarowanej mąką powierzchni roboczej i umieścić na dużej blasze do pieczenia lekko posypanej mąką. Użyj szczypiec, aby wybrać paski pieprzu z sosu i rozprowadzić je równomiernie na skorupie; rozłóż resztę sosu mięsnego na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
PieprzPieprz
SOSSOS
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzczypceSzczypce
6
Rozłóż ser pepperjack na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Umieścić pizzę na dnie nagrzanego piekarnika i piec przez 6 minut. Przenieś pizzę na środek pieca; kontynuować pieczenie, aż ciasto pizzy jest rumiane i ser jest bulgotanie i stopiony, 8 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
8
Wyjmij pizzę z patelni i przesuń pizzę na stojaku chłodzącym, aby zapobiec rozmoknięciu skorupy. Schłodzić przez około 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn