Pizza El Paso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Pizzana El Paso. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2848 kalorii, 151g białka, oraz 147 g tłuszczu każdy. Na 14,53 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz sos marinara, pizza crust, Poblano chiles, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Podobne przepisy to El Paso Pico de Gallo, Zupa Fasolowa El Paso, oraz Grillowane Paszteciki Z Indyka El Paso.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane i kruche, o 10 protokół. Doprawić mięso kminkiem, papryką chipotle, ancho chili w proszku i solą. Wymieszać w plasterkach pieprzu poblano i zielonej cebuli; gotować, aż soki wołowe karmelizować na wołowinę i paprykę.
Trzymaj papierowy ręcznik szczypcami i użyj go, aby wytrzeć patelnię czystą z nadmiaru tłuszczu. Przechyl patelnię, aby uzyskać jak najwięcej.
Wlać sos marinara do mieszaniny mięsa i nadal gotować i mieszać, aż papryka paski są lekko miękkie, 2 do 3 więcej minut.
Ciasto z pizzy rozwałkować na duży prostokąt na posmarowanej mąką powierzchni roboczej i umieścić na dużej blasze do pieczenia lekko posypanej mąką. Użyj szczypiec, aby wybrać paski pieprzu z sosu i rozprowadzić je równomiernie na skorupie; rozłóż resztę sosu mięsnego na skorupie.
Rozłóż ser pepperjack na wierzchu.
Umieścić pizzę na dnie nagrzanego piekarnika i piec przez 6 minut. Przenieś pizzę na środek pieca; kontynuować pieczenie, aż ciasto pizzy jest rumiane i ser jest bulgotanie i stopiony, 8 do 10 więcej minut.
Wyjmij pizzę z patelni i przesuń pizzę na stojaku chłodzącym, aby zapobiec rozmoknięciu skorupy. Schłodzić przez około 10 minut przed krojeniem.