Pizza Cheeseburger
Przepis Cheeseburger Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pikantnej musztardy brązowej, papryki, przyprawy do steków montreal i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza Cheeseburger, Pizza Cheeseburger, oraz Pizza Big Cheeseburger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Ciasto do pizzy niech odpocznie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Naciśnij ciasto na 16-calowej patelni do pizzy lub blachę do pieczenia.
W dużej patelni, połączyć paprykę i cebulę. Gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Zdjąć z ognia. Następnie dodaj mieloną wołowinę i gotuj, aż będzie krucho i brązowo.
Zdjąć z ognia i dobrze spuścić.
Rozłóż musztardę na skorupie pizzy. Top z provolone, mieszanki wołowiny i mozzarella.
Posypać przyprawą do steków Montreal.
Piec, aż skorupa jest rumiane i ser topi się, o 10 protokół.
Pokroić w kliny, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto