Pizza Cheeseburger
Przepis Cheeseburger Pizzan jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sera colby-monterey jack, mieloną wołowinę, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza Cheeseburger, Pizza Cheeseburger, oraz Pizza Cheeseburger.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. smarować dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu serowego, aż ser się rozpuści; odstawić.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 1/4 szklanki sosu serowego i gorącej wody do miękkich form ciasta; energicznie pokonać 20 uderzeń. Na powierzchni pokrytej mieszanką Bisquick, delikatnie rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać około 5 razy lub aż będzie gładka.
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło; umieść na arkuszu ciastek.
Łyżka mieszanki wołowiny na ciasto w ciągu 2 cali od krawędzi. Fold krawędzi ciasta na mieszaninie wołowiny.
Piec 25 do 28 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Posypać serem i pomidorem.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.