Pizza' calzone ' Piec

Pizza' calzone ' Piec
Pizza "calzone" piec może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. To danie główne ma 319 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 127 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz SOS Hunt ' s ® garlic & herb pasta, kiełbasa wieprzowa, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mumia Calzone z sosem do pizzy # SundaySupper, Nie-gotować sos pomidorowy do pizzy, Calzone, Stromboli, oraz Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn