Pizza Bochenek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj Pizza Bochenek. Ten przepis służy 12. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marynowane pierścienie pieprzowe, oregano, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Doskonale sprawdza się jako tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pizza Bochenek, Pizza Bochenek, oraz Ciabatta Pizza Bochenek podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Na nasmarowanej blasze ciasto rozwałkować na 15x10-in. prostokąt. W małej misce połączyć żółtka, parmezan, olej, pietruszkę, oregano, czosnek w proszku i pieprz.
Posypać pepperoni, serem mozzarella, pieczarkami, krążkami pieprzowymi, zieloną papryką i oliwkami.
Roll up, galaretowaty styl, zaczynając od długiego boku; szczypta szew do uszczelnienia i tuck kończy się pod.
Miejsce szew stronie w dół; szczotki z białek. Nie daj się podnieść.
Piec 35-40 minut lub do złotego koloru. Sos do pizzy rozgrzać, podawać z pokrojonym w plasterki bochenkiem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casan Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva]()
Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva
Intensywna rubinowa czerwień z fioletowymi refleksami. Intensywny, trwały o dobrym zapachu jeżyn i porzeczek. Podniebienie ma dobrą strukturę, świeżość i mineralność, miękkie taniny o doskonałej trwałości.