Pizza Big Island
Big Island Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 21 centów za porcję. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką posiekaną cebulę, ciepłą wodę, kawałki ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Island Jam, oraz Wyspa Kielbasa.
Instrukcje
Dodaj ciepłą wodę do połączonych drożdży i cukru w dużej misce; wymieszać.
Odstawić 5 min. Wymieszać 3 szklanki mąki i 3 łyżki. olej, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto.
Umieścić na powierzchni roboczej posypane pozostałą mąką. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne; kształt w kulkę.
Umieścić w oddzielnej dużej misce szczotkowanej pozostałym olejem; obrócić ciasto. Pokrowiec z folią.
Odstawić w ciepłe miejsce 1 godzinę lub do podwojenia objętości.
Rozgrzać piekarnik do 232°. Spray blachy do pieczenia z gotowania sprayu; posypać mąką kukurydzianą.
Wyłożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia; wkleić w prostokąt o wymiarach 13x9 cali.
Piec 5 min.; rozprowadzić z sosem barbecue; top z wszystkich pozostałych składników z wyjątkiem kolendry.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa i ser się roztopi. Top z kolendrą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon