Pizza Bezglutenowa

Pizza bezglutenowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pieprzu, mozzarelli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, oraz Bezglutenowe Bułki Do Pizzy-Plus 5 Powodów, Dla Których Twoje Dzieci Powinny Jeść Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°; przygotuj ciasto zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i sól; smażyć, aż cebula zmięknie, o 3 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać przecier pomidorowy, cukier, oregano i pieprz. Dusić przez 10 minut.
Mgiełka 2 patelnie do pizzy lub Okrągłe Blachy do pieczenia z bezglutenowym sprayem do gotowania. Podziel ciasto na pół; rozłóż na patelniach.
Wlać sos na każdym, pozostawiając 1/2 cala granicy.
Posypać mozzarellą. Spróbuj ułożyć plasterki pieprzu w kształcie wiatraczka.
Umieść połówki oliwek między plasterkami pieprzu.
Piec przez 15 do 18 minut (lub zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania), aż skórka będzie lekko złoty i ser topi. Pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut. Wierzch z liśćmi bazylii tuż przed podaniem.