Pizza Amerykańska Z Grilla

Pizza Amerykańska Z Grilla
Przepis Grillowana Amerykańska Pizza może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 9,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 2181 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cebulę, szybkie i łatwe skórki do pizzy, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj All-American Pizzan i sos do pizzy domowej roboty, Pizza Południowoamerykańska, oraz Nowy Amerykański Ser Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdjąć osłonkę z kiełbasy. Gotować w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane; wymieszać do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić; osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść 1 skorupę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty lub aż puffy i złoty. Turn crust, grill-mark side up, I spread z połową sosu marinara. Top z połową kiełbasy, mozzarella, pieczarki, cebula, i parmezan. Przykryć i grill 4 do 5 minut lub aż ser topi się i skorupa jest lekko rumiane. Powtórz z pozostałą skórką i dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn