Piwo-Ser Spread
Piwo-ser może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 15. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązkę tymianku, sól i pieprz, Zablokuj ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Beer Cheese Dip / Spread, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Crockpot Pulled Pork + Beer Cheese Kanapki Z Grillowanym Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijaj 5 pierwszych składników z małą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do wymieszania. Stopniowo dodawać piwo, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Beat ze średnią szybkością 1 minutę lub do mieszania i kremowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy piwa Abita Amber. Ten spread można zamrozić do 1 miesiąca; rozmrozić na noc w lodówce.
Spread 1 łyżeczka. masło zmiękczone równomiernie na 1 stronie 2 kromek chleba.
Kromki chleba posmarować masłem na papierze woskowym.
Rozłóż na 1 stronę 1 kromki chleba. Wierzch z pozostałą kromką chleba, masłem do góry. Kanapkę ugotować na patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub aż złoty brąz i ser topi się.