Piwo Queso Nachos jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 552 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, łagodny ser cheddar, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwne bachory z piwem Queso, Latkes Nachos with Homemade Queso, oraz Easy Movie Nachos z Fontiną Queso + kandyzowane Jalapeños dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Linia duży arkusz cookie z gotowania pergamin papieru. Ułóż chipsy tortilla na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec 5 minut na ciepłe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzać piwo na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Powoli dodawać sery w małych ilościach, ciągle mieszając trzepaczką, aż się stopią. Wmieszaj chiles.
Aby służyć, polać połowę sosu serowego na ciepłe frytki; top z połową mieszanki fasoli. Wierzch z pozostałą mieszaniną sera i pozostałą mieszaniną fasoli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.