Piwo Korzenne-Kurczak W Puszce
Root Beer-Can Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 540 kalorii, 36g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, kurczak, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo korzenne, można śledzić to danie główne z Root Beer Float Fudge jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Root Beer Glazed Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do medium.
Połącz pierwsze 7 składników i 1/2 łyżeczki soli w małej misce.
Otwórz obie puszki piwa korzennego; wlać 18 uncji do małego rondla. Pozostałe piwo korzenne odstawić na bok (do puszki). Przynieś 18 uncji piwa korzennego do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 20 minut).
Dodaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, masła i octu, mieszając, aż będzie gładka.
Mieszankę papryki Rub równomiernie na kurczaku. Trzymając kurczaka w pozycji pionowej z wnęką skierowaną w dół, włóż zarezerwowaną otwartą puszkę piwa korzennego do wnęki.
Umieść kurczaka na nieogrzanej stronie grilla.
Rozłóż nogi, tworząc statyw do podtrzymywania kurczaka. Przykryć i grillować przez 1 godzinę i 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony do mięsistej części uda zarejestruje 160, pieczenie kurczaka co 20 minut sosem.
Lekko podnieś kurczaka za pomocą szczypiec; umieść szpatułkę pod puszką. Ostrożnie wyjmij kurczaka i puszkę z grilla; umieść na desce do krojenia.
Odstawić na 10 minut. Delikatnie podnieś kurczaka za pomocą szczypiec lub izolowanych gumowych rękawic; ostrożnie przekręć puszkę i wyjmij z wnęki. Wyrzucić puszkę. Pokrój kurczaka.