Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta
Piwo korzenne granit z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 314 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest idealny do Dzień Ojca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Wanilia Bean Korzeń Piwa Pływa, oraz Boozy Vanilla Root Beer Float-Low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować gelee: wlać 1/2 butelki piwa korzennego do średniej wielkości miski i posypać żelatyną na wierzchu. Pozostawić do kwitnienia przez 5 minut. Delikatnie rozgrzej pozostałą 1/2 butelki piwa korzennego w garnku, aż będzie gorące, ale nie zagotuje się.
Dodaj żelatynowe piwo korzenne do gorącego piwa korzennego i ubij razem.
Dodaj pozostałą butelkę piwa korzennego.
Wlać 3 uncje do dna 8 szklanek i schłodzić, aż zestaw, około 15 minut.
Aby Panna Cotta, wlać mleko do średniej wielkości miski i posypać żelatyną na wierzchu i pozostawić do kwitnienia przez 5 minut. W garnku dodaj śmietanę i skrobaną fasolę wanilii, zagotuj, wyłącz ogień i pozostaw na 10 minut.
Dodać cukier i ogrzać do rozpuszczenia. Przecedzić mieszaninę przez sito i ubić ciepłą mieszaninę do mieszaniny żelatyny. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Wlać 4 uncje do każdej szklanki na wierzchu piwa korzennego gelee i schłodzić, aż ustawi, około 30 minut.
Aby zrobić granit, wlej piwo korzenne do płytkiego naczynia odpornego na zamrażanie, około 4 na 8 cali.
Umieść naczynie w zamrażarce i zeskrobuj widelcem co 1/2 godziny, aż zamarznie.
Aby służyć, czerpać granit i umieścić na górze Panna Cotta i piwa korzennego gelee.