Piwo Imbirowe
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański napój? Piwo imbirowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Piwo Imbirowe, Piwo Imbirowe, oraz Piwo Imbirowe.
Instrukcje
Zetrzeć 2 łyżki skórki z cytryny i pomarańczy. Wyciśnij 1/3 szklanki soku z cytryny z 3 cytryn. Odstawić. W robocie kuchennym pulsuj imbir, miód i cukier, aż się połączą.
Dodać sok pomarańczowy i cytrynowy i proces.
Przenieść do dużego pojemnika z pokrywą.
Dodaj skórkę pomarańczową i cytrynową oraz 2 szklanki wrzącej wody i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny i do 5 dni. Aby podać, przecedzić bazę imbirowo-piwną do dzbana. Cienko pokroić pozostałą cytrynę i pomarańczę, tworząc koła.
Dodać plastry i wodę mineralną do dzbana i wymieszać.