Piwno-Serowy Chleb Kukurydziany

Piwno-serowy chleb kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 268 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, mieszankę mąki kukurydzianej, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Pikantne piwo i masło krewetki + kukurydziana Sałatka Panzanella, oraz Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany.
Instrukcje
Rozgrzać dobrze nasmarowaną patelnię żeliwną 10-calową w piekarniku 5 minut. Wymieszać wszystkie składniki tylko do zwilżenia; wlać do gorącej patelni.
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru.