Piwo-gotowane na parze małże z boczkiem to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.8 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól i pieprz, małże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 153 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Małże gotowane na parze z boczkiem, piwem i koprem, Piwo Gotowane Na Parze Małże, oraz Piwo Gotowane Na Parze Małże dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużej patelni ze stali nierdzewnej ustawić na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i ostry, 5 do 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć ugotowany boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Gotowany
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj szalotki i czosnek na patelni i gotować, mieszając często, aż szalotki zmiękną i czosnek po prostu zaczyna brązowieć, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj tymianek do patelni i wymieszać z piwem, upewniając się, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Kiedy piwo zacznie bąbelkować, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i dodaj oczyszczone małże do patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Umieść pokrywkę na patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Po 5 minutach sprawdź małże. Za pomocą szczypiec usuń wszystkie otwarte małże i przenieś do dużej miski. Przykryj patelnię ponownie i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut, przenosząc otwarte małże do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Gdy wszystkie małże są otwarte i przeniesione do miski, ubić musztardę Dijon do sosu na patelni. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Należy pamiętać, że boczek, a także alkohol wydzielany przez małże, są zarówno słone, więc nie potrzeba zbyt wiele dodatkowej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Udziec Jagnięcy Z Kością
Pudełko Suszonego Spaghetti
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
7
Gotowy sos wylać na małże, następnie posypać zarezerwowanym boczkiem, a także posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
8
Małże podawać z chrupiącym chlebem i zimnym piwem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.