Pittsburgh Football Party Cilantro Salsa
Pittsburgh Football Party Cilantro Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomidory, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Piłka Nożna Niedziela Salsa, Salsa Party, oraz Salsa z brzoskwiniami i śmietaną-szukasz czegoś wyjątkowego na imprezę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać kolendrę, pomidory, czerwona cebula, jalapeno, pomidory, sok z limonki, gorący sos chili i nasiona kminku w dużej misce. Doprawić solą do smaku.
Przykryć i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem do mieszania smaków.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.