Pittas z indyka i pieprzu
Przepis Turkey & pepper pittas mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka awokado, pełnoziarniste pieczywo pitta, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Harissa Turcja Kofta & marchew pittas, Pittas Egg & veggie, oraz Pitta balsamiczna halloumi z marchewką.
Instrukcje
Rozgrzać olej na woku lub dużej patelni i smażyć indyka i płatki chilli przez 5-6 minut.
Dodać paprykę i dymkę i smażyć, aż indyk jest gotowane, ale papryka jeszcze crunch. Sezonu.
Awokado i kolendrę podzielić między połówki pitta, a następnie łyżką w mieszance indyka i pieprzu.
Do każdego dodać śmietanę i podawać od razu.