Pita Tacos

Pita Tacos
Przepis Pita Tacos jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka sałaty, olej, sos sałatkowy ranczo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tacos Z Indykiem Pita, Obfite Tacos Pita, oraz Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
W innej patelni, ciepła 1/4 W. oleju. Pieczywo pita smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Każdy chleb kroimy na pół. Napełnij mieszanką wołową, sałatą, pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Mżawka z sosem sałatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn