Piszczałki Wołowe

Piszczałki Wołowe
Beef Tibs to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 53g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, olej roślinny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 116 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.

Instrukcje

1
Roztopić Niter kibbeh lub masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu, następnie dodać cebulę, imbir, czosnek i berbere. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie ciemna, rumiana i złocista, około 30 minut. Cebula powinna być w niskiej skwierczeć podczas gotowania. Odpowiednio wyreguluj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
BerbereBerbere
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Przełożyć do robota kuchennego i zmiksować, aż nie całkiem przecieru. Powrót do rondla, doprawić do smaku solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wołowinę obficie doprawić ze wszystkich stron koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni z żeliwa lub stali nierdzewnej na wysokim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać wołowinę w jednej warstwie, pozostawiając dużo otwartej przestrzeni na patelni (brązowy w partiach, jeśli nie masz wystarczająco dużą patelnię). Gotować bez ruchu, aż dobrze usmażone z jednej strony, o 3 protokół. Obróć kostki mięsa szczypcami i gotuj na drugiej stronie, aż dobrze się usmażysz. Nadal gotować mięso, mieszając i przewracając od czasu do czasu, aż pożądany poziom doneness zostanie osiągnięty. W przypadku rzadkiego mięsa natychmiast przenieś do rondla. Dla średnich, gotować dodatkową jedną do dwóch minut przed przeniesieniem do rondla. Dla dobrze zrobione, gotować do pięciu minut przed przeniesieniem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Wołowinę wymieszać z ciepłym sosem, wymieszać z sokiem z cytryny i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn