Piszczałki Wołowe
Beef Tibs to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 53g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, olej roślinny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 116 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.
Instrukcje
Roztopić Niter kibbeh lub masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu, następnie dodać cebulę, imbir, czosnek i berbere. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie ciemna, rumiana i złocista, około 30 minut. Cebula powinna być w niskiej skwierczeć podczas gotowania. Odpowiednio wyreguluj ciepło.
Przełożyć do robota kuchennego i zmiksować, aż nie całkiem przecieru. Powrót do rondla, doprawić do smaku solą i ogrzać.
Wołowinę obficie doprawić ze wszystkich stron koszerną solą.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni z żeliwa lub stali nierdzewnej na wysokim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Dodać wołowinę w jednej warstwie, pozostawiając dużo otwartej przestrzeni na patelni (brązowy w partiach, jeśli nie masz wystarczająco dużą patelnię). Gotować bez ruchu, aż dobrze usmażone z jednej strony, o 3 protokół. Obróć kostki mięsa szczypcami i gotuj na drugiej stronie, aż dobrze się usmażysz. Nadal gotować mięso, mieszając i przewracając od czasu do czasu, aż pożądany poziom doneness zostanie osiągnięty. W przypadku rzadkiego mięsa natychmiast przenieś do rondla. Dla średnich, gotować dodatkową jedną do dwóch minut przed przeniesieniem do rondla. Dla dobrze zrobione, gotować do pięciu minut przed przeniesieniem do rondla.
Wołowinę wymieszać z ciepłym sosem, wymieszać z sokiem z cytryny i podawać od razu.