Pisto Manchego z pieczywem tostowym
Pisto Manchego z chlebem tostowym jest wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 62 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mieszanka pomidorowo-warzywna (Pisto Manchego), Kolacja: Pisto Manchego (Hiszp. Ratatouille), oraz Smażone szparagi, prażone migdały i ser Manchego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby uzyskać Pisto: w dużym rondlu podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i bakłażana i podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, o 8 protokół.
Dodaj czerwoną paprykę i saute przez kolejne pięć minut.
Dodać pomidory i zmniejszyć ogień do średnio niskie. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Wymieszać w 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Aby grzanki: Rozgrzej piekarnik do 191°.
Ułożyć bagietkę na blasze w jednej warstwie i posypać oliwą z oliwek.
Piec na złoty kolor, około 6 minut.
Podawać pisto na ciepło lub w temperaturze pokojowej z grzankami obok.