Pistacjowy Szybki Chleb

Pistacjowy Szybki Chleb
Szybki chleb pistacjowy może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 24. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka oleju canolan, mieszanki ciasta, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 11%, to danie nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Pistacjowy awokado szybki chleb i gratisy, Czekoladowy Chleb Pistacjowy, oraz Pistacjowy Chleb Makowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć ciasto i suche mieszanki budyniowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać jajka, kwaśną śmietanę, wodę i olej; ubić do zmieszania (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Połącz cukier i cynamon. Łyżka połowę ciasta na dwa smarowane 8-in. x 4 po. Patelnie bochenkowe; posyp każdą z 2 łyżkami cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Posmarować pozostałym ciastem; posypać pozostałym cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
5
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn