Pistacjowy Stojak Jagnięcy
Pistacjowo-Crusted Baranka może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 438 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz musztardę dijon, pistacje, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy, oraz Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 3 składników w robocie kuchennym 30 sekund lub do drobno zmielone.
Przenieść mieszaninę okruchów do płytkiego naczynia lub patelni.
Jagnięcinę posmarować musztardą Dijon, posypać solą i pieprzem.
Toczyć w mieszaninie okruchów, dobrze powlekać. Chill 2 godziny.
Gotować jagnięcinę, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub do jasnobrązowego.
Przenieś do 2 (13-x 9-calowych) lekko nasmarowanych naczyń do pieczenia.
Piec jagnięcinę w temperaturze 350 przez 24 minuty lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 135 (średnio Rzadki), lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 (średni).
Wyjąć z piekarnika; przykryć luźno folią aluminiową i odstawić 5 minut lub aż termometr rejestruje 145 (średnio rzadko) lub 160 (średnio).
Pokroić w kotlety i podawać z żurawinowo-czarną fasolą.