Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti
Przepis pistacjowo-Wiśniowy Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 35 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, pistacje, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy, Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce i ubijaj mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będzie gładka i kremowa.
Dodać jajka i ubić do wymieszania. (Ciasto może wyglądać na lekko zsiadłe.)
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładka. (Ciasto będzie miękkie i lepkie, ale powinno utrzymać swój kształt po upuszczeniu z łyżki.) Wymieszać z pistacjami i wiśniami.
Przenieść ciasto do lekko wysmarowanej blachy do pieczenia, i kształt do dziennika o 14 cali długości, 2 1/2 cala szerokości, i około 3/4 cala wysokości.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty.
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 32
Odstawić 5 minut; pokroić na kawałki 3/4 cala. (
Wytnij prostopadle do deski do krojenia, aby biszkopty były równe, a nie grubsze na 1 stronie.)
Stojak biszkopt na krawędzi na blasze do pieczenia. Wróć do piekarnika i piec w temperaturze 325 przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika, przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić; przechowywać w szczelnym pojemniku.