Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti

Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti
Przepis pistacjowo-Wiśniowy Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 35 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, pistacje, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy, Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce i ubijaj mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będzie gładka i kremowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka i ubić do wymieszania. (Ciasto może wyglądać na lekko zsiadłe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładka. (Ciasto będzie miękkie i lepkie, ale powinno utrzymać swój kształt po upuszczeniu z łyżki.) Wymieszać z pistacjami i wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzereśnieCzereśnie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Przenieść ciasto do lekko wysmarowanej blachy do pieczenia, i kształt do dziennika o 14 cali długości, 2 1/2 cala szerokości, i około 3/4 cala wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić 5 minut; pokroić na kawałki 3/4 cala. (
9
Wytnij prostopadle do deski do krojenia, aby biszkopty były równe, a nie grubsze na 1 stronie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Stojak biszkopt na krawędzi na blasze do pieczenia. Wróć do piekarnika i piec w temperaturze 325 przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika, przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić; przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn