Pistacjowe Tofu

Pistacjowe Tofu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pistacjowy Crusted tofu spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 272 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Mieszanka orzechów pistacjowych, chleb, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Pistacjowe Tofu, Dorsz Pistacjowy, oraz Dorsz pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić tofu na 8 1/2-calowe plastry i osuszyć je lekko ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Pędzel obie strony tofu z 2 łyżki sosu sojowego i odstawić do marynowania przez co najmniej 10 protokół. Podczas marynowania tofu, umieść chleb w robocie kuchennym i puls do drobnych okruchów. Odmierz 1 szklankę okruchów do szerokiej, płytkiej miski. (Zachowaj pozostałe okruchy do innego użycia.) Pulsuj pistacje w procesorze, aż zostaną zredukowane do drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj je do bułki tartej wraz z hojnym tarcie z czarnego pieprzu, i dobrze wymieszać. W innej płytkiej misce, połączyć musztardę, syrop, sos sojowy, i majonez. Dip kawałek tofu do mieszaniny musztardy, lekko powłoki wszystkie strony; następnie umieścić go w bułce tartej, posypać okruchy na górze i po bokach, i lekko wcisnąć je do tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z wszystkimi plastrami tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Włóż tofu do piekarnika i piec przez 20 protokół, lub aż bułka tarta są złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Podawać z wybranym sosem, takim jak łatwy sos słodko-kwaśny poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn