Pistacjowe Ciasteczka Spritz

Pistacjowe Ciasteczka Spritz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj pistacjowe ciasteczka Spritz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 37 kalorii. Ten przepis serwuje 84 i kosztuje 4 centy za porcję. Mieszanka pistacji, masła, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pumpkin Spice Spritz Cookies / ciasteczka na raka dzieci, Pumpkin Spice Spritz Cookies / ciasteczka na raka dzieci, oraz Pumpkin Spice Spritz Cookies / ciasteczka na raka dzieci.

Instrukcje

1
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. pulsuj pistacje i 1 łyżkę cukru pudru w robocie kuchennym, aż orzechy będą drobno zmielone i sproszkowane. Przesiej z mąką i solą do średniej miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij pozostałe 3/4 szklanki granulowanego cukru i masła w dużej misce mikserem na średnich obrotach, aż będą lekkie i puszyste, około3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajko i wanilię i ubijaj, aż się połączą. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszankę pistacjową i ubijaj, aż całkowicie się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Napełnij ciastko ciastem zgodnie z instrukcjami producenta. Naciśnij ciasteczka w odległości około 1 1/2 cala od siebie na 2 niesmarowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posyp cukrem szlifierskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
6
Piec, przełączając patelnie do połowy, aż stwardnieją i zarumienią się na brzegach, 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozwól ciasteczkom ostygnąć 5 minut na blachach do pieczenia, a następnie przenieś na stojaki, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Zdjęcia: Andrew Purcell

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje84
Ocena Zdrowia0
Magazyn