Pistacjowe Biscotti
Pistacjowe Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pistacjowe Biscotti, Biszkopt Pistacjowo-Figowy, oraz Pistacjowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połóż pistacje na blasze w jednej warstwie.
Piec przez 10 minut lub aż orzechy są lekko tosty.
W mikserze elektrycznym ubij masło, aż będzie lekkie i puszyste. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawać jajka, cukier i wanilię; mieszać aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszać ciasto na gładką masę. Używając drewnianej łyżki, wymieszać w pistacjach, aż równomiernie rozłożone.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i przeciąć na pół.
Zwiń każdą połówkę w kłodę, każda o długości 12 cali i wysokości 1 cala.
Umieść dzienniki na nieprzetworzonej blasze ciastek i piec przez 35 minut lub do dna są lekko brązowe.
Niech dzienniki ostygną przez 5 minut, a następnie umieścić na desce do krojenia. Pokrój każdą kłódkę po przekątnej na 12 1-calowych kawałków o grubości.
Umieścić ciasteczka z powrotem na blasze ciasteczka i piec 5 minut. Obróć ciasteczka i piec drugą stronę przez kolejne 5 minut. Przechowuj pliki cookie w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.