Pistacjowe Biscotti
Przepis pistacjowy Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 36 i kosztuje 11 centów za porcję. Ten deser ma 102 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, półsłodkie chipsy czekoladowe, Olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pistacjowe Biscotti, Pistacjowe Biscotti, oraz Biszkopt Pistacjowo-Figowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, ubić cukier, olej, wanilia i jajka łyżką. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, solą i orzechami.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagnieść 15 razy, aż będzie gładka. Na nieprzetworzonym arkuszu ciasta kształtuj połowę ciasta na raz w prostokąt o wymiarach 10x3 cali.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 15 minut.
Pokrój prostokąt w poprzek na plasterki 1/2 cala.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na arkuszu ciastek.
Piec około 15 minut dłużej, obracając raz, aż chrupiące i jasnobrązowe. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i skracanie odkryte na wysokie 30 do 60 sekund lub do stopienia; wymieszać, aż będzie gładka.
Mżawka czekolada na biscotti.
Umieść na woskowanym papierze, aż czekolada będzie gotowa.