Pistacjowe bezy z lodami mango i mandarynkami

Pistacjowe bezy z lodami mango i mandarynkami
Przepis pistacjowe bezy z lodami mango i mandarynkami można zrobić w około 5 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mango, kartonu podwójnej śmietany, pistacji i cukru pudru. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lody Curry z Mango i pistacjami, Bezy Kawowe Z Lodami Kokosowymi, oraz Bardzo jagodowe smażenie z bezami i sorbetem lub lodami.

Instrukcje

1
Możesz zrobić lody nawet miesiąc wcześniej. Najpierw Wytnij skórę z mango ostrym nożem, Wytnij miąższ z kamienia i posiekaj bardzo drobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Śmietanę, Cointreau, cukier puder, skórkę mandarynki i sok ubić razem, aż utrzyma swój kształt. Złóż mango. Wlać mieszaninę do sztywnego pojemnika i zamrozić na 3 godziny, aż do miękkiego zamrożenia, mieszając raz po 1 godzinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
CointreauCointreau
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I PosiekanychPuszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Tymczasem zrobić bezy. Rozgrzej piekarnik do 120C /Gaz / wentylator 100C. linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia i wyciągnąć 16 x 6cm koła, rozmieszczone dobrze od siebie, na arkuszach. (Użyj pokrywy słoika o średnicy 6 cm jako szablonu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Białka ubić ze szczyptą soli na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodać połowę cukru i ubijać na połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CasterCukier Caster
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać pozostały cukier łyżkę na raz podczas ubijania. Złóż nakrętki dużą metalową łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Łyżka bezy na kółkach papieru i rozłożone, aby równe rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Piec przez 1 godzinę, zmieniając tace po 30 minutach. Bezy są gotowe, gdy Firma i dźwięk puste, jeśli dotknął. Ostudzić na tacach, a następnie odkleić papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Gdy bezy są chłodne, a lody są miękko zamrożone, ułóż bezy parami za pomocą lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
10
Włóż je do pojemnika w jednej warstwie i zamrozić, wraz z resztkami lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
11
Aby służyć, wyjąć z zamrażarki i roztrzepać z dodatkowymi posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
12
Podawać na talerzach i jeść widelcami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn