Pistachio Torrone

Pistachio Torrone
Pistacjowe Torrone może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę z kwiatem pomarańczy, r i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pistachio Torrone, Torrone Pistacjowo-Żurawinowe, oraz Torrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia do pieczenia oleju, następnie ułóż dno i boki kawałkami jadalnego papieru waflowego, przycinając go do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WafelWafel
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Podgrzać miód, cukier i wodę w ciężkim garnku 5-quart na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, bez mieszania, myjąc kryształy cukru po stronie patelni szczotką do ciast zanurzoną w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
3
Włóż termometr do syropu i kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż zarejestruje się w temperaturze 310 do 157° (górny koniec etapu twardego pęknięcia).
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Gdy termometr osiągnie 149°, zacznij ubijać białka z solą w mikserze, ubijając, aż utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wyjąć Syrop z ognia i odstawić, aż bąbelki znikną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
6
Mikserem z małą prędkością powoli wlać gorący syrop do białek w cienkim strumieniu po stronie miski. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina ostygnie do ogrzania (mieszanina wzrośnie, a następnie spadnie), około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj wodę kwiatową i ekstrakt z migdałów i pokonać 1 minutę więcej. Wymieszać z pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
WodaWoda
8
Posypać powierzchnię roboczą skrobią kukurydzianą (1 łyżka stołowa), następnie łyżką mieszanki torrone na skrobię kukurydzianą i delikatnie ugniatać kilka razy rękami zanurzonymi w skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
9
Pat torrone mieszaninę do pieczenia i góry z kwadratu wafel papieru, przycinanie do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WafelWafel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 8 godzin.
11
Uruchom ostry cienki nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć torrone na deskę do krojenia. Pozostawiając papier waflowy, przyciąć końce i pokroić torrone na paski o szerokości 1 cala. Owiń każdy pasek torrone w pergamin. (W razie potrzeby Wytnij każdy pasek na 2-calowe prostokąty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WafelWafel
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
Torrone przechowuje w hermetycznym pojemniku w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej 2 tygodnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn