Pissaladiere-kawałek Francji
Need a dairy free main course? Pissaladiere-kawałek Francji może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 714 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz filety anchois, pissaladiere, dwa w szarym, który jest Londyn w listopadzie, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przystawka Do Sera Brie (Francja), Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja), oraz Spowiedź # 76: marzę o Francji ... dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220C.
Rozwałkuj ciasto francuskie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie wystarczająco duże, aby wyłożyć ciasto. Ułóż naczynie z ciastem i nakłuj podstawę widelcem, aby nie podniosła się. Wyłożyć ciasto papierem do pieczenia i wypełnić fasolą do pieczenia.
Piec 10-15 minut, następnie wyjąć z piekarnika i wyjąć papier i fasolę (uważaj, że będą gorące!). w międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i czosnek. Sztuką jest gotować je długo i powoli, tak aby zmiękczyć i osłodzić, ale nie brązowy. Uzbrój się w cierpliwość i wymieszaj dużo trwa to około 30 minut! Po pierwszych 15 minutach dodaj pomidora, aby smaki mogły się stopić.
Dodać tymianek pod koniec procesu gotowania i doprawić pieprzem i solą w razie potrzeby (ale pamiętaj, że oliwki i anchois doda dużo soli do ostatecznego naczynia).Gdy mieszanka cebuli jest bardzo miękka, wyjąć z ognia i rozprowadzić na wstępnie upieczoną skórkę z ciasta.
Każdy filet sardeli przeciąć na pół wzdłuż i użyć pasków, aby utworzyć kratowy wzór na cebuli. Udekoruj każdy diament z wzoru kratki czarną oliwką. W razie potrzeby zmielić więcej pieprzu na tarcie, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 190C i piec około 15 minut lub do złotego koloru.
Podawać ze świeżą zieloną sałatką, wytrawnym winem różanym i pięknym słonecznym popołudniem.Więcej pyszności dla ciebie!Awokado & szynka parmeńska jajka po benedyktyńsku z nieustraszonym holenderskim
Frittata z zielenią wiosenną i gorgonzolą
EoMEoTE # 6: chwiejne wejście Upulie
Kelner, ser, ser i więcej sera w mojej terrine!