Need a dairy free main course? Pissaladiere-kawałek Francji może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 714 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz filety anchois, pissaladiere, dwa w szarym, który jest Londyn w listopadzie, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przystawka Do Sera Brie (Francja), Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja), oraz Spowiedź # 76: marzę o Francji ... dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 220C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkuj ciasto francuskie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie wystarczająco duże, aby wyłożyć ciasto. Ułóż naczynie z ciastem i nakłuj podstawę widelcem, aby nie podniosła się. Wyłożyć ciasto papierem do pieczenia i wypełnić fasolą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Dodatki (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec 10-15 minut, następnie wyjąć z piekarnika i wyjąć papier i fasolę (uważaj, że będą gorące!). w międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i czosnek. Sztuką jest gotować je długo i powoli, tak aby zmiękczyć i osłodzić, ale nie brązowy. Uzbrój się w cierpliwość i wymieszaj dużo trwa to około 30 minut! Po pierwszych 15 minutach dodaj pomidora, aby smaki mogły się stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać tymianek pod koniec procesu gotowania i doprawić pieprzem i solą w razie potrzeby (ale pamiętaj, że oliwki i anchois doda dużo soli do ostatecznego naczynia).Gdy mieszanka cebuli jest bardzo miękka, wyjąć z ognia i rozprowadzić na wstępnie upieczoną skórkę z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Każdy filet sardeli przeciąć na pół wzdłuż i użyć pasków, aby utworzyć kratowy wzór na cebuli. Udekoruj każdy diament z wzoru kratki czarną oliwką. W razie potrzeby zmielić więcej pieprzu na tarcie, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 190C i piec około 15 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać ze świeżą zieloną sałatką, wytrawnym winem różanym i pięknym słonecznym popołudniem.Więcej pyszności dla ciebie!Awokado & szynka parmeńska jajka po benedyktyńsku z nieustraszonym holenderskim