Pisco Sour Sangrian jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Mieszanka pisco brandy, mięty, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako drogi napój. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Pisco Sour, Pisco Sour, oraz Pisco Sour dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dzbanku wymieszaj wino, pisco, sok pomarańczowy, syrop cukrowy cytrynowo-Limonkowy, jabłka, cytryny, limonki, pomarańcze i miętę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.;