Pisco Sour
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Pisco Sour może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pasteryzowane białka jaj, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pisco Sour, Pisco Sour, oraz Pisco Sour.
Instrukcje
W blenderze wymieszaj 3 kostki lodu, pisco, cukier, świeży sok z limonki i białka. Mieszaj, aż będzie gładka (nie usłyszysz już pękającego lodu z boku blendera) i podawaj prosto w kieliszku do martini z odrobiną aromatycznych bitterów i klinem limonki.
Spiżarnia Peruwiańska: Pisco. Brandy destylowana z kilku różnych odmian winogron uprawianych w Ameryce Południowej, jest narodowym napojem Peru i występuje w wielu stylach-od gładkich i popijalnych po szorstkie i ogniste. (Chile produkuje również pisco, chociaż Peru twierdzi, że Chilijska wersja nie jest prawdziwym pisco, ale Chilijska brandy, która potrzebuje własnej nazwy.) Pisco stało się popularne w Kalifornii podczas Gorączki Złota, kiedy peruwiańscy górnicy wychwalali jego cnoty innym poszukiwaczom fortuny.