Pinto Bean Nachos
Pinto Bean Nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowaną salsę, queso fresco, cilantro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños, Pinto Bean Pie, oraz Pinto Bean Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż połowę klinów tortilla w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia; lekko pokryć kliny sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 8 minut lub do chrupkości. Powtórz procedurę z pozostałymi klinami tortilla i sprayem do gotowania.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj kminek, chili w proszku i czosnek; gotuj przez 30 sekund, stale mieszając.
Dodać fasolę pinto i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Częściowo zacieru mieszanki fasoli z masher ziemniaków, aż lekko grube.
Umieść 8 żetonów na każdej z 6 płyt. Łyżka o 1/2 Puchar mieszanki fasoli równomiernie na chipsy tortilla na każdym talerzu; góry każdej porcji z około 2 1/2 łyżki queso fresco, 2 1/2 łyżki salsy, i 2 1/2 łyżki awokado.
Każdą porcję posypać 1 łyżką kolendry.