Pinto Bean and Cheese Tacos
Pinto Bean and Cheese Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę pinto, muszle taco, łagodną salsę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pinto Bean Tacos, Pinto Bean I Poblano Tacos, oraz Zupa fasolowa Pinto z Czerwonym Chile i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej kuchence mikrofalowej dowód miski, połączyć fasolę i 1/2 szklanki salsy. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej do gorąca, 1 do 2 minut. Porwij sałatę na kawałki wielkości kęsa. Podziel skorupy taco na 4 talerze (2 na talerz). Podzielić mieszaninę fasoli wśród muszli Taco i top z sałatą, Cheddar, a pozostałe 1/4 szklanki salsy.