Pink Sauce Beef Tips
Pink Sauce Beef Tips to bezglutenowe i pierwotne SOS. Jedna porcja zawiera 1006 kalorii, 129g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Tipsy z polędwicy wołowej z sosem pieprzowym, La Concha Porady Wołowe, oraz Porady wołowe na ziemniakach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła lub margaryny na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i grzyby, aż będą miękkie.
Dodać posypkę wina, czosnek w proszku i przyprawy i wszystko razem wymieszać.
Usunąć mieszaninę z patelni. Roztopić pozostałą łyżkę masła lub margaryny na patelni.
Dodaj pozostałe wino, czosnek w proszku i przyprawy.
Dodać wołowinę i saute aż rumiane, o 7 do 10 protokół.
Dodać wodę do wołowiny i niech gotować na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie.
Spuścić płyn patelni i rezerwy. Powrót mieszanki cebula / grzyby na patelni; wymieszać w sosie Alfredo i sosem spaghetti. Powrót 1/4 do 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu na patelni (nie dodawaj zbyt dużo, ponieważ spowoduje to, że sos zbyt wodnisty). Wszystko razem wymieszać i podawać.