Pine Nut-Crusted Snapper
Snapper z orzechami sosny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chleb, Skórki snapper, margaryna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Karmazynowy Lucjan, oraz Ziele-Kruszony Lucjan Czerwony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; proces, aż okruchy są w porządku.
Dodaj orzeszki piniowe; pulsuj, aż orzeszki piniowe zostaną drobno posiekane.
Miejsce mieszaniny bułki tartej w płytkim naczyniu.
Białka umieścić w płytkiej misce; ubić trzepaczką.
Rybę posypać solą i pieprzem. Ryby zanurzyć w białku jaja; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Umieścić filety rybne na blasze pokrytej sprayem do pieczenia i skropić margarynę nad rybą.
Piec ryby w 400 przez 15 minut lub aż Na zewnątrz jest chrupiące i rumiane i płatki ryb łatwo po przetestowaniu widelcem.
Podawać rybę z klinami limonkowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.