Pina Colada Slush
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Pina Colada Slush może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sodę cytrynowo-limonkową, mieszankę napojów z kryształową lemoniadą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 13%. Podobne przepisy obejmują Pina Colada Slush, Piña Colada Slush, oraz Pina Colada Popsicles + 15 Pina Colada.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sok ananasowy, wodę, mieszankę pina colada, sok z limonki i napój bezalkoholowy; mieszaj, aż mieszanka napoju się rozpuści.
Przenieś do 2-qt. Pojemnik zamrażarki. Zamrażać przez 6 godzin lub na noc.
Wyjmij z zamrażarki 45 minut przed podaniem. Na każdą porcję połącz 1/2 szklanki mieszanki błota pośniegowego z 1/2 szklanki sody cytrynowo-limonkowej.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Błoto pośniegowe można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "