Pina Colada Slush

Pina Colada Slush
Pina Colada Slush to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka śmietany kokosowej, soku ananasowego, jogurtu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Pina Colada Slush, Pina Colada Slush, oraz Piña Colada Slush.

Instrukcje

1
Umieść ananasa w zamrażalniku; zamrozić do jędrności (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2
Wyjąć z zamrażarki; odstawić na 10 minut.
3
Połącz sok i śmietanę w blenderze. Z blenderem na, dodać ananasa i kostki lodu, 1 na raz; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać jogurt; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn