Pina Colada Pie wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.89 za porcję. Jeśli masz wisienki maraschino, pekan, krem z kokosa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Bez Pieczenia Ciasto Piña Colada Wideo, Dżem Pina Colada, oraz Ciasto Piña Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Rozłóż kokosa równomiernie na blasze do pieczenia i tosty w nagrzanym piekarniku 5 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Funtów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Wyjąć i odstawić na bok.
4
W średniej misce wymieszać okruchy wanilii i roztopione masło lub margarynę. Wciśnij mocno do dna i boków 9-calowej patelni do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Waflowe Necco
( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Cukierki Peachie-o
5
W dużej misce, ubić razem Serek i krem kokosowy, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
Teraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Wymieszać w ekstrakcie z rumu. Złożyć ubitą polewą, ananasem, wiśniami i orzechami.