Pina Colada Key Lime Pie

Pina Colada Key Lime Pie
Pina Colada Key Lime Pie to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 121 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sok z limonki, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 29 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Bez Pieczenia Ciasto Piña Colada Wideo, oraz Pina Colada Key Lime Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połączyć okruchy Grahama, masło, miód, i brązowy cukier w misce. Nie mieszaj, ponieważ sprawi to, że skorupa będzie twarda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Równomiernie rozprowadzić mieszaninę na dnie i po bokach niezgrubionej 9-calowej pie Tin lub szklanej Pie dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Piec przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z piekarnika, umieść na regale chłodzącym i odstaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz zimną śmietanę do ubijania, cukier cukierniczy i wanilię i ubijaj, używając miksera ręcznego lub miksera stojącego, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Połącz słodzone mleko skondensowane, pokrojony w kostkę ananas, rozdrobniony kokos i 4 uncje mieszaniny bitej śmietany w 6-kwartowej misce do mieszania i dobrze ubijać. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Bita śmietanaBita śmietana
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Masę z bitą śmietaną wstawić do lodówki, aby była sztywna.) Po dobrze włączonym, powoli dodawaj kluczowy sok z limonki w odstępach czasu, nie dodawaj wszystkiego na raz. Sok będzie miał reakcję chemiczną ze śmietaną, powodując jej zagęszczenie. Nie mieszaj, ponieważ zepsuje mieszaninę, powodując, że stanie się ciekła. Mieszanina zacznie gęstnieć (chcesz, aby była gruba).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KremKrem
SokSok
4
Po ostygnięciu Skórki, łyżką nadzienia ciasto do środka skorupy i równomiernie rozprowadzić w kierunku krawędzi za pomocą noża do ciasta lub łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Włóż do lodówki na 2 godziny, aby całkowicie się skonfigurować.
6
Napełnij torebkę ciasta 1/2 drogi i wyciśnij dollops pozostałej bitej śmietany wokół granicy ostudzonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Posypać chipsy kokosowe na górnej granicy bitej śmietany. Zrobić dzbanek kawy, pokroić ciasto do żądanej wielkości porcji, i usiąść i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki KokosoweWiórki Kokosowe
Bita śmietanaBita śmietana
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 29 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn