Pina Colada Key Lime Pie
Pina Colada Key Lime Pie to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 121 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sok z limonki, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 29 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Bez Pieczenia Ciasto Piña Colada Wideo, oraz Pina Colada Key Lime Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć okruchy Grahama, masło, miód, i brązowy cukier w misce. Nie mieszaj, ponieważ sprawi to, że skorupa będzie twarda.
Równomiernie rozprowadzić mieszaninę na dnie i po bokach niezgrubionej 9-calowej pie Tin lub szklanej Pie dish.
Piec przez 8 do 10 minut.
Wyjmij z piekarnika, umieść na regale chłodzącym i odstaw.
Połącz zimną śmietanę do ubijania, cukier cukierniczy i wanilię i ubijaj, używając miksera ręcznego lub miksera stojącego, aż uformują się szczyty.
Połącz słodzone mleko skondensowane, pokrojony w kostkę ananas, rozdrobniony kokos i 4 uncje mieszaniny bitej śmietany w 6-kwartowej misce do mieszania i dobrze ubijać. (
Masę z bitą śmietaną wstawić do lodówki, aby była sztywna.) Po dobrze włączonym, powoli dodawaj kluczowy sok z limonki w odstępach czasu, nie dodawaj wszystkiego na raz. Sok będzie miał reakcję chemiczną ze śmietaną, powodując jej zagęszczenie. Nie mieszaj, ponieważ zepsuje mieszaninę, powodując, że stanie się ciekła. Mieszanina zacznie gęstnieć (chcesz, aby była gruba).
Po ostygnięciu Skórki, łyżką nadzienia ciasto do środka skorupy i równomiernie rozprowadzić w kierunku krawędzi za pomocą noża do ciasta lub łyżki.
Włóż do lodówki na 2 godziny, aby całkowicie się skonfigurować.
Napełnij torebkę ciasta 1/2 drogi i wyciśnij dollops pozostałej bitej śmietany wokół granicy ostudzonego ciasta.
Posypać chipsy kokosowe na górnej granicy bitej śmietany. Zrobić dzbanek kawy, pokroić ciasto do żądanej wielkości porcji, i usiąść i cieszyć się!