Pilaw z soczewicy i brązowego ryżu jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 307 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, brązowy ryż, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, Pilaw Ryżowy Curry Z Czerwoną Soczewicą, oraz Brązowy ryż z soczewicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj soczewicę i ryż; wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest prawie wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Ryż
3
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut lub do wchłonięcia cieczy.
4
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać olej i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane. Reduce to medium-high heat; dodaj grzyby i czosnek; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Papryka
Czosnek
Cebula
6
Dodaj warzywa i pozostałe składniki do soczewicy i ryżu.