Pilaw z jęczmienia i szparagów

Pilaw z jęczmienia i szparagów
Pilaw z jęczmienia i szparagów może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 424 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, szparagi, olej z pestek winogron i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jęczmień I Muszka Pilaf, Pilaw Jęczmienny, oraz Pilaw Jęczmienno-Ryżowy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, dodać olej i podsmażyć cebulę i czosnek, aż półprzezroczyste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać jęczmień i wymieszać, aby jęczmień został pokryty olejem i zaczął tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
3
Zmniejszyć ogień i powoli dodać bulion warzywny trochę na raz do prażonego jęczmienia. Stale mieszaj, aż cała dodana ciecz odparuje, a następnie dodaj więcej. Kontynuuj to, aż wszystkie zapasy zostaną wykorzystane. Zmniejszyć ogień do minimum i dodać szparagi. Gotować na wolnym ogniu, aż szparagi są gotowane, zwykle około 8 minut. Uwaga kucharza: ewentualnie szparagi można najpierw blanszować we wrzącej wodzie, a następnie dodać do gotowanego jęczmienia. To pozwoli Ci zaoszczędzić czas, jeśli się spieszysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wymieszaj śmietanę, ser i masło, a przyprawę dostosuj do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Przełożyć do miski i udekorować posiekaną bazylią przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn