Pilaw z brązowego ryżu z orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brązowy ryż pilaw z orzechami pekan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 5,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, czapki z grzybami shiitake, wstępnie gotowana mieszanka brązowego ryżu pełnoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pilaw ryżowy z orzechami pekan, Pilaw z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan, oraz Pilaw Z Dzikiego Ryżu Z Pekanami I Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać mieszankę ryżu brązowego pełnoziarnistego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj pokrojony por i pokrojone czapki z grzybów shiitake, i smażyć przez 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wodę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszaj ugotowany ryż, posiekane tosty pekan, sól i świeżo zmielony czarny pieprz.