Pilaw z brązowego ryżu z orzechami pekan

Pilaw z brązowego ryżu z orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brązowy ryż pilaw z orzechami pekan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 5,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, czapki z grzybami shiitake, wstępnie gotowana mieszanka brązowego ryżu pełnoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pilaw ryżowy z orzechami pekan, Pilaw z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan, oraz Pilaw Z Dzikiego Ryżu Z Pekanami I Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać mieszankę ryżu brązowego pełnoziarnistego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
ZiarnaZiarna
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pokrojony por i pokrojone czapki z grzybów shiitake, i smażyć przez 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
PorPor
5
Dodaj wodę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszaj ugotowany ryż, posiekane tosty pekan, sól i świeżo zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn