Pilaw wołowo-grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pilawu z wołowiny i grzybów. Ten przepis służy 4. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś do 6 zielonej cebuli, polędwicy wołowej, papryki i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pilaw Grzybowy, Pilaw Grzybowy, oraz Pilaw Ryżowy Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje.
Dodać grzyby i czosnek na patelni. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną brązowieć.
Wymieszać z ryżem. Wymieszać w bulionie, sos Worcestershire, olej sezamowy i paprykę.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Powrót wołowiny na patelni. Przykryć i gotować na wolnym ogniu bez mieszania 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.