Pilaw sosnowo-Orzechowo-ryżowy
Pilaw sosnowo-Orzechowo-ryżowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, orzechów pinii, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Pilaw ryżowy z orzeszkami pinii, oraz Pilaw Ryżowy Z Orzeszkami Pinii.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Połączyć mieszankę cebuli, ryż, i pozostałe składniki w misce; wrzucić dobrze.
Dekoruj gałązką bazylii, w razie potrzeby.