Pilaw ryżowy z rodzynkami i nerkowcami

Pilaw ryżowy z rodzynkami i nerkowcami
Pilaw ryżowy z rodzynkami i nerkowcami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz złote rodzynki, mielony kminek, pilaw ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ryż Basmati z rodzynkami i nerkowcami, Pilaw ryżowy z limonką i nerkowcami, oraz Pilaw ryżowy z migdałami i rodzynkami.

Instrukcje

1
Ugotować pilaw ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przed podaniem wymieszać z rodzynkami, nerkowcami i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn