Pilaw ryżowy z orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj ryżowy pilaw z orzechami pekan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 290 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pilaw z brązowego ryżu z orzechami pekan, Pilaw z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan, oraz Pilaw z dzikiego ryżu z grzybami i orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj marchew i cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodać bulion i sok pomarańczowy i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż, rodzynki, cukier, sól i cynamon. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.