Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati

Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati
Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pilaw ryżowy Basmati z morelami, Pilaw ryżowy Basmati z groszkiem, oraz Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić szalotki i w 2-quart ciężki rondel gotować w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty. Wymieszaj nasiona gorczycy i gotuj, aż zaczną pękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Dodać wodę i sól i doprowadzić do wrzenia. Gotować pilaw, przykryty, na małym ogniu, aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta, o 25 protokół. Ryż puszysty widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
4
Każda porcja około 125 kalorii i 2 gram tłuszczu.
5
Gourmet

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn