Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati
Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pilaw ryżowy Basmati z morelami, Pilaw ryżowy Basmati z groszkiem, oraz Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić szalotki i w 2-quart ciężki rondel gotować w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty. Wymieszaj nasiona gorczycy i gotuj, aż zaczną pękać.
Dodać ryż i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodać wodę i sól i doprowadzić do wrzenia. Gotować pilaw, przykryty, na małym ogniu, aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta, o 25 protokół. Ryż puszysty widelcem.
Każda porcja około 125 kalorii i 2 gram tłuszczu.