Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati

Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati
Pilaw ryżowo-Musztardowy Basmati to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pilaw ryżowy Basmati z morelami, Pilaw ryżowy Basmati z groszkiem, oraz Dziki ryż i pilaw Basmati z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić szalotki i w 2-quart ciężki rondel gotować w oleju na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty. Wymieszaj nasiona gorczycy i gotuj, aż zaczną pękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Dodać wodę i sól i doprowadzić do wrzenia. Gotować pilaw, przykryty, na małym ogniu, aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta, o 25 protokół. Ryż puszysty widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
4
Każda porcja około 125 kalorii i 2 gram tłuszczu.
5
Gourmet

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn