Pilaw Quinoa z karczochami, porami i groszkiem cukrowym
Pilaw Quinoa z karczochami, pora i groszek cukrowy Snap może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 359 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Mieszanka groszku po przekątnej, oliwy z oliwek carapelli® extra virgin, bulionu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Groszek cukrowy z porami i pancettą, Risotto z groszkiem cukrowym i wiosennymi porami, oraz Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać por; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać w bulionie i quinoa; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 7 minut.
Wymieszać z groszkiem cukrowym; przykryć i nadal gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż większość bulionu zostanie wchłonięta. Wmieszać karczochy serca; ciepła przez. Wierzch z orzeszkami piniowymi, serem i pieprzem.